Skal du gennemføre et bureaupitch? Vi hjælper dig!

Vi har udviklet 2 guides, til valg af kreativt bureau eller digitalt bureau:

  1. DAOM_Pitch-vejledning_Digital1
  2. DAOM_Pitch-vejledning_Reklame1

Baggrund

Vi har sammen med KreaKom (som repræsenterer bureauerne), udviklet disse hjælpe-værktøjer til at gennemføre dit pitch/bureauvalg. De nye vejledninger har til formål at skabe de bedste forudsætninger for et godt samarbejde med dit bureau.

Ønsker du yderligere sparring til hvordan du skal gennemføre dit pitch, så tag fat i os. Vi kan hjælpe dig med at igangsætte processen, forberede sig rigtigt og få valgt det rette bureau.

Vi håber du kan bruge vores guides, og får gennemført et godt pitch!

Skal du ansætte eller afskedige? Vi hjælper dig!

Vi har igennem i Dansk Erhverv adgang til en række guides til hvordan du kan klare de udfordringer det er at skulle lave om på sin organisation. Med det følger strategiske overvejelser om hvilke kompetencer man skal have internt og eksternt, valg af bureau og andre samarbejdspartnere, hvilke platforme og teknologier du skal anvende … og meget mere.

Ønsker du yderligere sparring til hvordan du skal gennemføre din omorganisering, så tag fat i os. Vi kan hjælpe dig med at igangsætte processen, forberede sig rigtigt og få valgt det rette bureau.

Kontrakter? Vi hjælper dig!

Vi har igennem i Dansk Erhverv adgang til en række færdige kontrakter, du kan bruge som udgangspunkt for din nye aftale med influencere, konsulenter mm :

Ønsker du yderligere hjælp har vi også adgang til de dygtige advokater hos LIGA Advokater. Kontakt os.

Vejledning om direkte markedsføring

Datatilsynet har i Juli 2023 udgivet denne vejledning til direkte markedsføring, som både er en opdateret guide og god opslagsværk

http://Vejledning om direkte markedsføring